<
Actualitate

𝐓𝐫𝐞𝐜𝐞𝐫𝐢 î𝐧 𝐫𝐞𝐳𝐞𝐫𝐯ă 𝐥𝐚 𝐜𝐨𝐦𝐚𝐧𝐝𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭𝐮𝐥 𝐃𝐢𝐯𝐢𝐳𝐢𝐞𝐢 𝟒 𝐈𝐧𝐟𝐚𝐧𝐭𝐞𝐫𝐢𝐞 ,,𝐆𝐞𝐦𝐢𝐧𝐚”  

Astăzi, 28 decembrie, la sediul comandamentul Diviziei 4 Infanterie ,,Gemina”, s-a desfășurat, în prezența comandantului Diviziei 4 Infanterie ,,Gemina”, generalul maior Bogdan Cernat și a întregului personal al structurii, ceremonia de trecere în rezervă a locotenent-colonelului Dănuț-Ovidel Capră, maistrului militar principal Petru Frunzeti, maistrului militar Florin Ciprian Berindei, plutonierului adjutant principal Viorel Someșfălean și a plutonierului adjutant Alexandru Martin.

Generalul maior Bogdan Cernat i-a felicitat pe cei cinci colegi pentru profesionalismul de care au dat dovadă pe parcursul carierei militare oferindu-le, cu acest prilej, placheta cu însemnele diviziei, scrisorile de mulțumire, diplomele de excelență și livretele militare.

La rândul lor aceștia au mulțumit comenzii instituției și întregului personal pentru sprijinul acordat în vederea îndeplinirii obiectivelor specifice și realizării standardelor de performanță, dar și familiilor prezente pentru că le-au fost alături în toți acești ani.

Colectivul comandamentului Diviziei 4 Infanterie ,,Gemina” le transmite multă sănătate, viață lungă și împliniri alături de cei dragi!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS