<
Actualitate

𝐓𝐚𝐛𝐚𝐫𝐚 𝐝𝐞 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭𝐮𝐫𝐢 𝐦𝐨𝐧𝐭𝐚𝐧𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐞𝐥𝐞𝐯𝐢𝐢 𝐋𝐢𝐜𝐞𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐒𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐃𝐞𝐟𝐢𝐜𝐢𝐞𝐧ț𝐢 𝐝𝐞 𝐕𝐞𝐝𝐞𝐫𝐞

Elevii Liceului Special pentru Deficienți de Vedere Cluj-Napoca, instituție de învățământ special aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, au avut parte de un weekend activ. O parte dintre aceștia au participat la Tabăra de escaladă care a avut loc la Moara de Pădure, în comuna Băișoara.

Derulat între 16 și 18 septembrie a.c., evenimentul a fost organizat de către ✅Asociația Clubul Sportiv Kory Francisc, ✅Organizația de caritate Eco-Phoenix și ✅Serviciul Public Salvamont-Salvaspeo din subordinea Consiliului Județean Cluj.

Tabăra, care a găzduit mai bine de 30 de participanți, a cuprins, pe parcursul celor trei zile, activități sportive specific montane, precum cățărat, tiroliană și parc de aventură, dar și jocuri, foc de tabără și recitaluri de muzică.

Menirea acestor tabere este de a întări încrederea în sine a copiilor din cadrul Liceului Special pentru Deficienți de Vedere și de a le transmite – prin intermediul voluntarilor prezenți – dragostea pentru munte.

Sincere felicitări organizatorilor și tuturor celor care au contribuit la reușita evenimentului, mulțumiri speciale șefului Salvamont-Salvaspeo Cluj, Gheorghe Frățilă, pentru generozitate și implicare! Nimic nu poate egala bucuria oferită acestor copii extraordinari!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS