<
Actualitate

𝐓𝐑𝐄𝐈 𝐀𝐂𝐂𝐈𝐃𝐄𝐍𝐓𝐄. 𝐂𝐀𝐔𝐙𝐀 𝐍𝐄𝐀𝐃𝐀𝐏𝐓𝐀𝐑𝐄𝐀 𝐕𝐈𝐓𝐄𝐙𝐄𝐈 𝐋𝐀 𝐂𝐎𝐍𝐃𝐈𝐓𝐈𝐈𝐋𝐄 𝐌𝐄𝐓𝐄𝐎 

În această dimineață, în jurul orei 06:30, Detașamentul Târgu Mureș a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD și un echipaj medical SAJ, în urma producerii a două accidente rutiere, în localitățile Nazna și Ceuașu de Câmpie.

În ambele evenimente a fost implicat un singur autoturism ieșit în afara părții carosabile, conducătorii auto, singurele persoane implicate, fiind evaluate de cod verde medical la fața locului, refuzând transportul la unitățile spitalicești.

Pompierii au acționat pentru asigurarea de măsurile specifice prevenirii incendiilor.

De asemenea, în jurul orei 07:30, pompierii Detașamentului Târnăveni au fost solicitați să intervină la un alt accident, produs de această dată în localitatea Suplac, în care a fost implicat un autoturism care a părăsit partea carosabilă, intrând într-un stâlp de pe același sens de mers.

Conducătorul auto, de sex feminin, care nu prezenta leziuni în urma evenimentului, a fost preluat de echipajul medical SMURD prezent la fața locului, pentru evaluare medicală și acordarea primului ajutor, însă refuză transportul la spital.

La fața locului acționează și un echipaj de stingere pentru asigurarea măsurilor specifice prevenirii incendiilor.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS