<
Actualitate

𝐒𝐞 𝐞𝐱𝐭𝐢𝐧𝐝 𝐫𝐞ț𝐞𝐥𝐞𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐜𝐚𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞 în 𝐝𝐨𝐮ă 𝐥𝐨𝐜𝐚𝐥𝐢𝐭ăț𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐜𝐨𝐦𝐮𝐧𝐚 𝐌𝐨𝐜𝐢𝐮 

Consiliul Județean Cluj a emis certificatul de urbanism necesar derulării proiectului de înființare a rețelelor de canalizare menajeră în satele Ghirișul Român și Chesău din comuna Mociu.

𝐀𝐥𝐢𝐧 𝐓𝐢ș𝐞, 𝐩𝐫𝐞𝐬𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭𝐞𝐚𝐧 𝐂𝐥𝐮𝐣: „𝘐𝘯𝘷𝘦𝘴𝘵𝘪𝘵𝘪𝘪𝘭𝘦 𝘪𝘯 𝘦𝘹𝘵𝘪𝘯𝘥𝘦𝘳𝘦𝘢 𝘳𝘦𝘵𝘦𝘭𝘦𝘭𝘰𝘳 𝘥𝘦 𝘢𝘱𝘢 𝘴𝘪 𝘤𝘢𝘯𝘢𝘭𝘪𝘻𝘢𝘳𝘦 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘭𝘰𝘤𝘶𝘪𝘵𝘰𝘳𝘪𝘪 𝘤𝘰𝘮𝘶𝘯𝘦𝘪 𝘔𝘰𝘤𝘪𝘶 𝘤𝘰𝘯𝘵𝘪𝘯𝘶𝘢 𝘪𝘯 𝘳𝘪𝘵𝘮 𝘢𝘤𝘤𝘦𝘭𝘦𝘳𝘢𝘵. 𝘋𝘶𝘱𝘢 𝘤𝘦 𝘪𝘯 𝘷𝘢𝘳𝘢 𝘢𝘤𝘦𝘴𝘵𝘶𝘪 𝘢𝘯 𝘢𝘮 𝘦𝘭𝘪𝘣𝘦𝘳𝘢𝘵 𝘤𝘦𝘳𝘵𝘪𝘧𝘪𝘤𝘢𝘵𝘦𝘭𝘦 𝘥𝘦 𝘶𝘳𝘣𝘢𝘯𝘪𝘴𝘮 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘦𝘹𝘵𝘪𝘯𝘥𝘦𝘳𝘦𝘢 𝘳𝘦𝘵𝘦𝘭𝘦𝘭𝘰𝘳 𝘥𝘦 𝘢𝘱𝘢 𝘱𝘰𝘵𝘢𝘣𝘪𝘭𝘢 𝘴𝘪 𝘤𝘢𝘯𝘢𝘭𝘪𝘻𝘢𝘳𝘦 𝘪𝘯 𝘭𝘰𝘤𝘢𝘭𝘪𝘵𝘢𝘵𝘦𝘢 𝘔𝘰𝘤𝘪𝘶, 𝘳𝘦𝘴𝘱𝘦𝘤𝘵𝘪𝘷 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘪𝘯𝘧𝘪𝘪𝘯𝘵𝘢𝘳𝘦𝘢 𝘳𝘦𝘵𝘦𝘭𝘦𝘪 𝘥𝘦 𝘢𝘱𝘢 𝘪𝘯 𝘎𝘩𝘪𝘳𝘪𝘴𝘶𝘭 𝘙𝘰𝘮𝘢𝘯, 𝘢𝘤𝘶𝘮 𝘢 𝘷𝘦𝘯𝘪𝘵 𝘳𝘢𝘯𝘥𝘶𝘭 𝘢𝘭𝘵𝘰𝘳 𝘥𝘰𝘶𝘢 𝘴𝘢𝘵𝘦 𝘢𝘭𝘦 𝘤𝘰𝘮𝘶𝘯𝘦𝘪 𝘴𝘢 𝘣𝘦𝘯𝘦𝘧𝘪𝘤𝘪𝘦𝘻𝘦 𝘥𝘦 𝘯𝘰𝘪 𝘪𝘯𝘷𝘦𝘴𝘵𝘪𝘵𝘪𝘪 𝘦𝘥𝘪𝘭𝘪𝘵𝘢𝘳𝘦”.

În prezent, deși satele Ghirișul Român și Chesău beneficiază de un sistem centralizat de alimentare cu apă potabilă operat de Compania de Apă „Someș” S.A., ele nu dispun și de rețele de canalizare corespunzătoare, pentru colectarea și transportul apelor uzate.

În acest sens, pentru îmbunătățirea confortului locuitorilor din cele două localități, dar și pentru protejarea mediului înconjurător, Primăria comunei Mociu a inițiat un proiect de amenajare a unei rețele publice de canalizare. Conform proiectului, aceasta se va racorda la canalizarea existentă în localitatea Mociu, locație în care este amplasată și stația de epurare.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS