<
Actualitate

๐Œ๐€๐“๐„๐Œ๐€๐“๐ˆ๐‚ฤ‚ ๐Ž๐๐‹๐ˆ๐๐„ ๐๐„๐๐“๐‘๐” ๐‚๐Ž๐๐ƒ๐”๐‚ฤ‚๐“๐Ž๐‘๐ˆ๐ˆ ๐€๐”๐“๐Ž

๐๐ซ๐จ๐›๐ฅ๐ž๐ฆ๐š ๐Ÿ : Dacฤƒ un autoturism se deplaseazฤƒ de la Turda la Cluj-Napoca avรขnd viteza 151 km/h pe un sector de drum รฎn care limita legalฤƒ de vitezฤƒ este de 70 km/h, ce se รฎntรขmplฤƒ cu permisul ศ™oferului dacฤƒ este depistat de poliศ›iศ™ti?

๐๐ซ๐จ๐›๐ฅ๐ž๐ฆ๐š ๐Ÿ : Dacฤƒ urmฤƒtoarea zi, un alt conducฤƒtor din breasla โ€furios ศ™i iuteโ€, se deplaseazฤƒ de la Cluj-Napoca la Turda cu o vitezฤƒ luminฤƒ de 156 km/h, pe acelaศ™i sector de drum cu aceeaศ™i limitฤƒ de vitezฤƒ, cat de supฤƒratฤƒ va fi iubita acestuia cรขnd banii de flori pentru Valentine ‘s Day se vor duce pe o amendฤƒ rutierฤƒ?

Rฤƒspunsul la aceste รฎntrebฤƒri รฎl cunosc deja doi tineri de 20 ศ™i 23 de ani, depistaศ›i de colegii Biroului Rutier Turda pe DN1 E60, pe raza localitฤƒศ›ii Copฤƒceni, รฎn cursul zilelor de 13 ศ™i 14 februarie a.c.

Celorlalศ›i, vฤƒ spunem noi: permisul se reศ›ine pentru o perioadฤƒ de 90 de zile รฎn vederea suspendฤƒrii dreptului de a conduce, iar supฤƒrarea este direct proporศ›ionalฤƒ cu suma de 2900 de lei pentu fiecare, respectiv maximul prevฤƒzut de lege pentru aceastฤƒ abatere.

Click aici pentru a adฤƒuga un comentariu

Adaugฤƒ un comentariu

Comentariile trebuie sฤƒ respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicatฤƒ. Cรขmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site foloseศ™te Akismet pentru a reduce spamul. Aflฤƒ cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

ยฉ Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanลฃilor publicaลฃiei Ziarul 21.

  SUS