<
Actualitate

๐‹๐š ๐ง๐ข๐ฏ๐ž๐ฅ๐ฎ๐ฅ ๐ฃ๐ฎ๐๐žศ›๐ฎ๐ฅ๐ฎ๐ข ๐‚๐ฅ๐ฎ๐ฃ ๐ง๐ฎ ๐ž๐ฑ๐ข๐ฌ๐ญฤƒ ๐๐ซ๐ฎ๐ฆ๐ฎ๐ซ๐ข ๐ฃ๐ฎ๐๐žศ›๐ž๐ง๐ž ๐›๐ฅ๐จ๐œ๐š๐ญ๐ž ๐ฌ๐š๐ฎ รฎ๐ง๐œ๐ก๐ข๐ฌ๐ž

๐ˆ๐ง ๐ข๐ง๐ญ๐ž๐ซ๐ฏ๐ž๐ง๐ญ๐ข๐ข๐ฅ๐ž ๐ฉ๐ž ๐๐ซ๐ฎ๐ฆ๐ฎ๐ซ๐ข๐ฅ๐ž ๐ฃ๐ฎ๐๐ž๐ญ๐ž๐ง๐ž ๐š๐ฎ ๐Ÿ๐จ๐ฌ๐ญ ๐Ÿ๐จ๐ฅ๐จ๐ฌ๐ข๐ญ๐ž ๐Ÿ–๐ŸŽ๐ŸŽ ๐๐ž ๐ญ๐จ๐ง๐ž ๐๐ž ๐ฆ๐š๐ญ๐ž๐ซ๐ข๐š๐ฅ ๐š๐ง๐ญ๐ข๐๐ž๐ซ๐š๐ฉ๐š๐ง๐ญ

Consiliul Judeลฃean Cluj informeazฤƒ participanลฃii la trafic รฎn legฤƒturฤƒ cu faptul cฤƒ, รฎn cursul dimineลฃii zilei de luni, 10 ianuarie a.c., pe raza judeลฃului Cluj nu existฤƒ drumuri judeลฃene blocate sau รฎnchise traficului rutier, dar pe mai multe sectoare de drum circulaลฃia se desfฤƒศ™oarฤƒ รฎn condiลฃii specifice sezonului rece.

De asemenea, din cauza cฤƒderilor de zฤƒpadฤƒ รฎnregistrate รฎn cursul zilei de ieri, precum ศ™i a temperaturilor sub zero grade Celsiusย  รฎnregistrate รฎn cursul nopศ›ii, mai multe drumuri judeลฃene au fost afectate de fenomenul de polei.

รŽn acest context, pentru asigurarea unor condiลฃii optime de circulaลฃie, รฎn cursul zilei de duminicฤƒ, 9 ianuarie a.c., s-a acลฃionat, inclusiv prin revizii, pe 35 de drumuri sau sectoare de drumuri judeลฃene situate pe raza zonelor Huedin ศ™i Gilฤƒu. Intervenศ›ia a fost realizatฤƒ cu ajutorul a 22 de utilaje. Tot รฎn aceste zone, รฎn cursul nopลฃii ลŸi al acestei dimineลฃi s-a acลฃionat pe 11 drumuri judeลฃene, cu 8 utilaje. รŽn cadrul acestor acลฃiuni a fost folositฤƒ o cantitate รฎnsumatฤƒ de 275 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

Pe drumurile judeลฃene situate รฎn zona Turda, รฎn cursul zilei de duminicฤƒ, 9 ianuarie a.c., s-a intervenit, inclusiv prin revizii, pe 19 drumuri judeลฃene, cu 11 utilaje. รŽn cursul nopลฃii ลŸi al acestei dimineลฃi s-a acลฃionat, inclusiv prin revizii, pe 11 drumuri judeลฃene, cu 9 utilaje. รŽn cadrul acestor acลฃiuni a fost folositฤƒ o cantitate รฎnsumatฤƒ de 170 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

Pe drumurile judeลฃene situate รฎn zona Gherla, รฎn cursul zilei de ieri s-a intervenit, inclusiv prin revizii, pe 26 de drumuri judeลฃene, cu 9 utilaje. รŽn cursul nopลฃii ลŸi al acestei dimineลฃi s-a acลฃionat, inclusiv prin revizii, pe 13 drumuri judeลฃene, cu 5 utilaje. รŽn cadrul acestor acลฃiuni a fost folositฤƒ o cantitate รฎnsumatฤƒ de 220 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

Pe drumurile judeลฃene situate รฎn zona Dej, รฎn cursul ultimelor 24 de ore s-a intervenit pe 14 drumuri judeลฃene, cu 11 utilaje. รŽn cadrul acestor acลฃiuni a fost folositฤƒ o cantitate รฎnsumatฤƒ de 135 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

รŽn continuare, se acลฃioneazฤƒ cu utilaje ลŸi materiale antiderapante, inclusiv sare, pentru combaterea fenomenului de polei. De asemenea, se efectueazฤƒ revizii pe mai multe drumuri judeลฃene pentru verificarea stฤƒrii pฤƒrลฃii carosabile, urmรขnd sฤƒ se acลฃioneze รฎn caz de necesitate.

Reamintim รฎn acest context faptul cฤƒ orice eventualฤƒ sesizare referitoare la acศ›iunile de deszฤƒpezire pe drumurile judeศ›ene poate fi fฤƒcutฤƒ la numerele de telefon: 0725.350.028, 0264.593.806, fax: 0264.590.577, sau la adresa de e-mail: office.dadpp@cjcluj.ro.

Click aici pentru a adฤƒuga un comentariu

Adaugฤƒ un comentariu

Comentariile trebuie sฤƒ respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicatฤƒ. Cรขmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site foloseศ™te Akismet pentru a reduce spamul. Aflฤƒ cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

ยฉ Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanลฃilor publicaลฃiei Ziarul 21.

  SUS