<
Actualitate

𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥 𝐉𝐮𝐝𝐞ț𝐞𝐚𝐧 𝐂𝐥𝐮𝐣 𝐝ă 𝐬𝐭𝐚𝐫𝐭𝐮𝐥 𝐩𝐞𝐫𝐢𝐨𝐚𝐝𝐞𝐢 𝐝𝐞 𝐝𝐞𝐩𝐮𝐧𝐞𝐫𝐞 𝐚 𝐜𝐞𝐫𝐞𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐧ț𝐚𝐫𝐞 𝐧𝐞𝐫𝐚𝐦𝐛𝐮𝐫𝐬𝐚𝐛𝐢𝐥ă

Consiliul Județean Cluj invită organizațiile neguvernamentale și entitățile publice din județ care implementează programe și proiecte din sfera tineretului și activităților socio-educaționale, a sportului, culturii, precum și a cultelor religioase, să pregătească și să depună cererile de finanțare pentru obținerea finanțărilor nerambursabile din bugetul forului administrativ județean pentru anul 2022.

Depunerea solicitărilor de către entitățile eligibile se poate face începând cu ziua de luni, 21 februarie 2022 și până în ziua de marți, 22 martie a.c. , ora 15.30 , la Registratura Consiliului Județean Cluj. Având la dispoziție un interval de 30 de zile, toți cei interesați sunt rugați să consulte Regulamentele de acordare a finanțărilor nerambursabile care au fost aprobate, prin hotărârile 60-63, în ședința deliberativului clujean din data de 17 aprilie 2019, accesând pagina oficială de web a Consiliului Județean, secțiunea Hotărâri, https://www.cjcluj.ro/hotarari-cjc.php?an=2019.

𝐀𝐥𝐢𝐧 𝐓𝐢ș𝐞, 𝐩𝐫𝐞𝐬𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭𝐞𝐚𝐧 𝐂𝐥𝐮𝐣: ,,𝐷𝑢𝑝𝑎 𝑜 𝑝𝑒𝑟𝑖𝑜𝑎𝑑𝑎 𝑑𝑖𝑓𝑖𝑐𝑖𝑙𝑎 𝑝𝑒 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑎𝑚 𝑡𝑟𝑎𝑣𝑒𝑟𝑠𝑎𝑡-𝑜 𝑐𝑢 𝑡𝑜𝑡𝑖𝑖, 𝑖𝑛 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑚𝑢𝑙𝑡𝑒 𝑑𝑖𝑛𝑡𝑟𝑒 𝑎𝑐𝑡𝑖𝑣𝑖𝑡𝑎𝑡𝑖 𝑎𝑢 𝑓𝑜𝑠𝑡 𝑓𝑖𝑒 𝑖𝑛𝑡𝑟𝑒𝑟𝑢𝑝𝑡𝑒, 𝑓𝑖𝑒 𝑎𝑢 𝑓𝑜𝑠𝑡 𝑎𝑑𝑎𝑝𝑡𝑎𝑡𝑒 𝑐𝑜𝑛𝑡𝑒𝑥𝑡𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑝𝑎𝑛𝑑𝑒𝑚𝑖𝑐, 𝑎𝑣𝑒𝑚 𝑠𝑝𝑒𝑟𝑎𝑛𝑡𝑎 𝑐𝑎 𝑙𝑢𝑐𝑟𝑢𝑟𝑖𝑙𝑒 𝑠𝑒 𝑖𝑛𝑑𝑟𝑒𝑎𝑝𝑡𝑎 𝑠𝑝𝑟𝑒 𝑛𝑜𝑟𝑚𝑎𝑙𝑖𝑡𝑎𝑡𝑒. 𝑉𝑒𝑛𝑖𝑚, 𝑎𝑠𝑡𝑓𝑒𝑙, 𝑑𝑖𝑛 𝑛𝑜𝑢, 𝑖𝑛 𝑠𝑝𝑟𝑖𝑗𝑖𝑛𝑢𝑙 𝑒𝑛𝑡𝑖𝑡𝑎𝑡𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑛𝑜𝑛-𝑝𝑟𝑜𝑓𝑖𝑡, 𝑝𝑟𝑖𝑛 𝑓𝑖𝑛𝑎𝑛𝑡𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑐𝑒𝑙𝑜𝑟 𝑚𝑎𝑖 𝑏𝑢𝑛𝑒 𝑖𝑛𝑖𝑡𝑖𝑎𝑡𝑖𝑣𝑒, 𝑎𝑣𝑎𝑛𝑑 𝑡𝑜𝑎𝑡𝑎 𝑐𝑜𝑛𝑣𝑖𝑛𝑔𝑒𝑟𝑒𝑎 𝑐𝑎 𝑎𝑐𝑒𝑠𝑡𝑒𝑎 𝑣𝑜𝑟 𝑎𝑑𝑢𝑐𝑒 𝑜 𝑐𝑜𝑛𝑡𝑟𝑖𝑏𝑢𝑡𝑖𝑒 𝑠𝑒𝑚𝑛𝑖𝑓𝑖𝑐𝑎𝑡𝑖𝑣𝑎 𝑙𝑎 𝑑𝑒𝑧𝑣𝑜𝑙𝑡𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑐𝑜𝑚𝑢𝑛𝑖𝑡𝑎𝑡𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑐𝑙𝑢𝑗𝑒𝑛𝑒”.

💰 În ceea ce privește sumele alocate pentru susținerea inițiativelor care se încadrează în domeniile anterior menționate, pentru programele și proiectele din sfera tineretului și socio-educaționale a fost alocată suma de 𝟗𝟎𝟎.𝟎𝟎𝟎 de lei, pentru susținerea structurilor sportive suma disponibilă este de 𝟐.𝟎𝟎𝟎.𝟎𝟎𝟎 de lei, iar pentru programele, proiectele și acțiunile organizate în domeniul cultural s-au alocat 𝟗𝟎𝟎.𝟎𝟎𝟎 de lei. De asemenea, unităților de cult aparținând cultelor religioase recunoscute legal le-a fost repartizată suma de 𝟑.𝟎𝟎𝟎.𝟎𝟎𝟎 de lei.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS