<
Actualitate

𝐂𝐡𝐞𝐢𝐥𝐞 𝐓𝐮𝐫𝐳𝐢𝐢 ș𝐢 𝐂𝐡𝐞𝐢𝐥𝐞 𝐓𝐮𝐫𝐞𝐧𝐢𝐥𝐨𝐫, 𝐞𝐜𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐳𝐚𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥 𝐉𝐮𝐝𝐞ț𝐞𝐚𝐧 𝐂𝐥𝐮𝐣

Miercuri, 18 mai 2022, angajați din cadrul Consiliului Judeţean Cluj, alături de reprezentanți ai Serviciului Public Județean Salvamont-Salvaspeo Cluj, aflat în subordinea forului administrativ județean, au participat la o activitate de voluntariat care a vizat ♻️ecologizarea traseului deschis turiştilor din Rezervația Naturală ,,Cheile Turzii” precum și a  Cheilor Turenilor.

🗑Urmare a acestei acțiuni, au fost colectate deșeurile de pe întreg traseul parcurs, care au fost transportate până la ieșirea din cele două rezervații în vederea preluării de către firma specializată de salubritate.

Menționăm faptul că autoritatea publică clujeană a inițiat astfel de activități destinate conservării mediului înconjurător și în anii precedenți, sprijinind, de asemenea, și alte manifestări similare precum campania națională de curățenie ,,Let`s Do It, România!”.

Pe această cale, Consiliul Județean Cluj dorește să sublinieze importanța protejării bogățiilor naturale de care județul Cluj dispune și a promovării unui comportament ecologic și responsabil față de natură.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS