<
Actualitate

๐€๐‚๐‚๐ˆ๐ƒ๐„๐๐“ ๐Œ๐Ž๐‘๐“๐€๐‹ รŽ๐ ๐‰๐”๐ƒ๐„ศš๐”๐‹ ๐‚๐‹๐”๐‰ ๐”๐ ๐ฤ‚๐‘๐๐€๐“ ๐€ ๐Œ๐”๐‘๐ˆ๐“

Accident grav la iesirea din Gilau spre Capusu Mare judetul Cluj.

๐”๐ฉ๐๐š๐ญ๐ž: รŽn urma accidentului un bฤƒrbat a murit. De asemenea, ศ™oferul care a murit nu avea permis de conducere.

โ€žLa faศ›a locului s-au deplasat o autospecialฤƒ cu modul de descarcerare ศ™i douฤƒ echipaje SAJ, unde au gฤƒsit douฤƒ autoturisme avariate, cu o persoanฤƒ รฎncarceratฤƒ รฎntr-unul dintre acestea.

Se acศ›ioneazฤƒ pentru descarcerarea ศ™i extragerea victimei din autoturism, folosind echipamentele ศ™i accesoriile din dotare.

Alte douฤƒ persoane sunt consultate la locul accidentului de cฤƒtre echipajele SAJโ€, transmite ISU Cluj.

๐”๐ฉ๐๐š๐ญ๐ž:๐จ๐ซ๐š: ๐Ÿ๐Ÿ”:๐Ÿ“๐ŸŽ: Pompierii au extras bฤƒrbatul, รฎn vรขrstฤƒ de aproximativ 50 de ani, din autoturism.

Acesta era รฎn stare de inconศ™tienศ›ฤƒ ศ™i fฤƒrฤƒ semnalele vitale.

Au fost aplicate รฎmpreunฤƒ cu echipajul SAJ manevre de resuscitare, รฎnsฤƒ, din pฤƒcate, fฤƒrฤƒ a reuศ™i sฤƒ readucฤƒ semnalele vitale ale bฤƒrbatului.

Alศ›i doi bฤƒrbaศ›i au fost consultaศ›i de cฤƒtre echipajele SAJ la locul accidentului ศ™i au fost transportaศ›i la spital pentru investigaศ›ii ศ™i รฎngrijiri medicale.

Conform primelor evaluฤƒri aceศ™tia erau รฎn stare de conศ™tienศ›ฤƒ ศ™i erau cooperanศ›i.

Click aici pentru a adฤƒuga un comentariu

Adaugฤƒ un comentariu

Comentariile trebuie sฤƒ respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicatฤƒ. Cรขmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site foloseศ™te Akismet pentru a reduce spamul. Aflฤƒ cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

ยฉ Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanลฃilor publicaลฃiei Ziarul 21.

  SUS