<
Actualitate

𝐀𝐂𝐂𝐈𝐃𝐄𝐍𝐓 𝐆𝐑𝐀𝐕 Î𝐍 𝐉𝐔𝐃𝐄Ț𝐔𝐋 𝐂𝐋𝐔𝐉, Ș𝐎𝐅𝐄𝐑𝐔𝐋 𝐄𝐑𝐀 𝐑𝐔𝐏𝐓 𝐃𝐄 𝐁𝐄𝐀𝐓 Ș𝐈 𝐂𝐔 𝐏𝐄𝐑𝐌𝐈𝐒𝐔L 𝐒𝐔𝐒𝐏𝐄𝐍𝐃𝐀𝐓

Doua persoane au primit ingrijiri medicale in urma unui accident rutier care a avut loc in Manastirea, comuna Mica.

Din primele date, soferul unui autoturism a pierdut controlul asupra directiei de mers si s-a rasturnat.

Echipajele operative ale ISU si SAJ au găsit la fața locului un autoturism răsturnat în afara părții carosabile, însă din fericire nu au existat victime încarcerate. Două persoane au primit îngrijiri medicale, fiind transportate ulterior la spital. Mai exact, a fost vorba despre un bărbat de 26 de ani și un minor de 15 ani. La misiune au luat parte două autospeciale cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că un tânăr, de 26 de ani, din comuna Mica, în timp ce conducea autoturismul înspre localitatea Salatiu, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare într-o curbă la stânga, răsturnându-se în șanțul din partea dreaptă a sensului de mers. În urma evenimentului a rezultat rănirea conducătorului auto și a pasagerului, în vârstă de 15 ani, fiind transportați la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând alcoolemia de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, în cadrul verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta are dreptul de a conduce suspendat.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul și pentru luarea măsurilor legale, anunta IPJ CLUJ.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS